Author Topic: Penake nggawe billing opo cak???  (Read 1139 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

May 14, 2009, 05:40:24 AM
Read 1139 times

1stmirza

  • 10 kB/s
  • *
  • Posts: 16
  • 0
Assalam.

Aku arep nggawe warnet neng pinggiran sidoarjo....
nggon'e wes kurang lebih 70% dadi, perangkat komputer wes ono kabeh, daftar speedy yo wes mari cuma sing aku bingung kuwi enake nggawe billing opo???
bingung cak wakeh pilihane....

Indobilling Vs EzTimeBilling Vs Billing Explorer apik ndi cak???

Didelok soko segi keamanan, handal, nyaman, sing paling enak ndi???

nek BEX paketan 8 harga yo??? cuma krunguĀ² seh soale bien bekas OP.... 
njaluk infone yo cak....

matur nuwun

wassalam

July 08, 2010, 12:33:07 PM
Reply #1

kyushadow

  • 10 kB/s
  • *
  • Posts: 27
  • 0
PCman

keunggulan

-gratis
-lengkap
-remote view
-remote control dll

February 23, 2011, 03:02:47 PM
Reply #2

Lumberjack

  • RTO
  • *
  • Posts: 2
  • 0
Nah link donlot e endi cak...

February 23, 2011, 06:24:48 PM
Reply #3

andraeinstein

    MAD.NET

  • 10 kB/s
  • *
  • Posts: 30
  • 0
waduh cak, arek sidoarjo ta iki? salam kenal yo cak. hahaha

aku iki arek gresik, tepat'e nang driyorejo, ngerti gak? cak add ym ku yo

andraeinstein@yahoo.co.id

aku sih gawe bex

March 17, 2011, 08:48:07 PM
Reply #4

dteepz

  • RTO
  • *
  • Posts: 6
  • 0
Quote from: 1stmirza on May 14, 2009, 05:40:24 AM
Assalam.

Aku arep nggawe wa neng pinggiran sidoarjo....
nggon'e wes kurang lebih 70% dadi, perangkat komputer wes ono kabeh, daftar speedy yo wes mari cuma sing aku bingung kuwi enake nggawe billing opo???
bingung cak wakeh pilihane....

Indobilling Vs EzTimeBilling Vs Billing Explorer apik ndi cak???

Didelok soko segi keamanan, handal, nyaman, sing paling enak ndi???

nek BEX paketan 8 harga yo??? cuma nguĀ² seh soale bien bekas OP.... 
njaluk infone yo cak....

matur nuwun

wassalam

Indobilling dong...tapi yang asli udah 3 thn pake